2011. szeptember 28., szerda

Lista - new serial

Megszületett a listám. Gondosan terveztem, mi is kerüljön bele, aztán úgy válogattam, hogy van benne korábban és sosem olvasott könyv is.
Bár nagy volt a kísértés, hogy olyat is beletegyek, amibe már egyszer belebuktam rém unalmassága miatt, azokat kiselejteztem. Kinek kell? Nem írok alternatív listát, mert minden, amit választottam vagy a polcon csücsül, vagy e-booként terpeszkedik a gépemen. Van benne olyan, amit már rég el akartam olvasni, mondogattam is mindig, de aztán valahogy elmaradt. Van benne olyan, amit nem lehet, hogy nem olvasok el, mert része az egyik kedvenc kitalált világomnak. Ilyen több is van. Van olyan, amit már olvastam, de elég régen ahhoz, hogy újra belevágjak, van egy megkezdett sorozat új része, és van egy, amit a tavalyi listából mentettem át. Egyébként azzal fogom kezdeni idén. Mivel lehet hetet és tízet is választani, most tízet választok. Nem, nem telhetetlenség, most jól választottam. És alternatív lista nincs.

1. David Gaider: Dragon Age - Az elorzott trón
2. L. M. Montgomery: Anne karácsonya
3. Ráth-Végh István: Az ércmadár
4. Neil Gaiman: A temető könyve
5. J. R. R. Tolkien: Húrin gyermekei
6. J. R. R. Tokien: A Szilmarilok
7. Silvana de Mari: A Medve és a Farkas - Az utolsó ork 1.
8. Margaret Weis: Borostyán és hamvak
9. Celia Rees: Bűbájos Mary
10. Tove Jansson: Varázskalap a Múminvölgyben

1 megjegyzés:

  1. Hű, ez egy nagyon érdekes lista, be is teszlek követőbe. :D Nem mintha a többieket nem igyekeznék elolvasni, de ugyebár nem mindig megy minden úgy, ahogy az ember szeretné. Hajrá hozzájuk! :)

    VálaszTörlés